Vuosi 2017

Tiistai 1.8.2017 klo 10:12 - -Minna-


Ei ole tullut paljon kirjoiteltua tahi päiviteltyä näitä sivuja, toki tapahtumiakaan ei ole ollut kovin montaa kilpailun saralla.

Keväällä ajoin yhden sprintin ja parit treenit ja pari viikkoa sitten Hondasta vaihdettiin talvipyörät alta pois ja vaihdettiin sorapyörät. Opiskelukiireet ja työkuviot on vieneet ajan lähtes täydellisesti eikä kilpurin kanssa ajamiseen ole jäänyt aikaa.

Muutamassa kisassa olen ollut tuomariston sihteerinä tänävuonna ja viimeisin oli nyt viime viikolla Nesterallin yhteydessä ajettavan Vetomies/Nelivetomies rallin tuomariston sihteerin hommat. Ja nyt elokuun 26. päivä olen Mänttä Rallin kilpailijoiden yhdyshenkilön virassa. Siinäpä on minun hommat tällä vuodella toimitsija jutuissa.

Kevät ja kesä on mennyt tosiaan opiskeluiden parissa, tarkoitus olisi saada paperit pihalle ammattikorkeasta vuoden loppuun mennessä, kova tavoite mutta sitä kohti tässä rämmitään....Opinnäytetyön teko on jo työn alla ja toivotaan että siitä tulee hyvä ja hyödyllinen itselle ja ehkä myös työpaikalleni.

Hondan rallikone on menossa kasaan pikkuhiljaa, mutta Kaakkoisralliin sitä ei vielä saada nippuun ja testattua riittävästi. Jos vaikka sitten myöhemmin syksyllä saisi jonkun rallin ajettua. Sprintin saralla tarkoitus on ollut ajaa Leppävirran SM sprint, jos vaan kaikki natsaa kohdalleen.

JA se tärkein .... Meistä tuli Mummi ja Vaari heinäkuussa kun Noora ja Jesse saivat pienen pojan <3 siinä on koko vuoden kohokohta joka pesee mennen tullen kaiken muun <3  Ai niin ja keväällä Noora ja Jesse menivät naimisiin ja ovat nyt Turusia molemmat. 

Ai niin ja vaihdoin siviili civiccini CRZ:aan ja olen kovin onnellinen vaihdosta. CRZ sai heti nimen (ensimmäinen auto jonka olen nimennyt) ja se on Tyyne. Tyyne on vähän sporttisempi versio Hondasta ja hybridi, pieni mutta riittää meille Askon ja koirien (Hessu ja Kerttu) kanssa.

Siinäpä se tämä vuosi on tiivistettynä tähän asti... aika näyttää mitä tuleman pitää jatkossa....

Hyvää loppukesää toivotellen <3

-Loman tarpeessa oleva Minna-


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini