Kiteen Sprint ja loppukausi 2017

Perjantai 13.10.2017 - -Minna-


Taas on aikaa vierähtänyt iso tovi ilman päivityksiä sivuilla tai blogissa. Siihen on syynä totaalinen aikapula. Opinnot ammattikorkeassa alkavat olla loppusuoralla ja opinnäytetyön teko on kiihkeimillään muutamien kurssien lisäksi.

Ralli / rallisprint rintamalla on ollut hyvin vähän toimintaa, varsinkaan oman ajamisen tai hondan osalta. Tampereen SM rallissa oltiin Jessen viimeisessä kisassa molemmat Askon kanssa huollossa, kisahan Jessellä ja Karilla päättyi sikäli ikävästi, että 2. sijalta tuli keskeytys kohtuullisen rajun ulosajon seurauksena. Ukoille ei onneksi käynyt kuinkaan vaikka ulosajossa nopeutta olikin yli 170 km/h, auto onneksi pysyi pyörillään eikä lähtenyt pyörimään ympäri.

Omat ajot on ollut 1 treeni Kitulassa Aholan harjoitus EK:lla, se ainoa kesärenkailla ja kelillä ajettu treeni ennen Kiteen kisaa. Tällä treenaamisella oli odotettua että jäin naisten luokassa viimeiseksi eikä ajo kisassa oikein muutenkaan sujunut. Tässä asiassa voi mennä pelin eteen ja katsoa syyllistä silmiin :) Mutta harrastamaanhan sitä lähdettiin, tälläkertaa voitto ei siintänyt edes pienessä mielessä.

Loppuvuosi keskitytään täysin opiskeluun ja työn tekemiseen. Rallikone on edelleen vaiheessa aikapulan takia, mutta eiköhän se siitä valmistu ensikaudelle. Jos kaikki menee hyvin niin ensikaudella aion ajaa vähintään rallispinttiä SM sarjan tai sitten rallia jonkun sarjan kisat jos maksava kartturi löytyy jostain. Katsotaan ja ihmetellään....

Väsynyt ja sressaantunut 

-Minna- 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini