Vuosi 2018

Sunnuntai 10.12.2017 klo 14:54 - -Minna-


Vuosi 2017 on ollut mullistava monellakin tapaa, mutta vuosi 2018 tulee olemaan sitä vielä enemmin. Tmi Aholmin toiminta tulee jäämään hyvinkin vähäiselle, tai jää pöytälaatikkoon tai lopetetaan kokonaan. Autourheilu harrastaminen ei kuitenkaan tule päättymään vaikka yritystoiminta saattaakin loppua. 

Näistä asioista johtuen nämä nettisivut tulevat poistumaan toukokuussa 2018. 

Vuonna 2018 tammikuussa toivottavasti valmistun Digitaalisen liiketoiminnan tradenomiksi (AMK) ja loppuu tämä 2 vuotta kestänyt työn ohella opiskelu. Tämä tietysti vielä vaatii sen että opinnäytetyö tulee hyväksytyksi sekä tuskallinen matematiikan kurssi läpäistään. Sitä miten tuleva valmistuminen vaikuttaa työrintamalla, ei kukaan osaa vielä sanoa, mutta toivon että se vaikutta jotenkin ja mieluusti hyvässä mielessä :) 

Ajorintamalla tarkoitus on aktivoitua uudelleen, tosin nyt tällähetkellä opiskeluista ja monesta muustakin asiasta johtuen takki on aivan tyhjä sekä hieman huutaa myös lompakko monien palkattomien vapaiden takia. Mutta toivotaan että molemmat kohentuvat viimeistään alkuvuodesta :)

Meitä voi seurata myös www.facebook.com/AholaRacing siellä löytyy autourheiluharrastamisesta ja tiimistä enemmin tai vähemmin juttuja. 

Hyvää Joulua, loppuvutta 2017 ja tulevaa uutta vuotta 2018 kaikille lukijoille 

-Minna-


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini